Fugning af badeværelse

Skal du have lavet fuger på dit nye badeværelse eller have udskiftet dine gamle fuger med en blød silikonefuge? Vi lægge den sidste finish på dit badeværelse. Hvad end det er rundt om fliser, møbler, bruseniche eller andet, så er vi den rette specialist til opgaven.

Fugning er en rigtig vigtig del af byggearbejdet. Der stilles store krav til de fuger, vi har på vores badeværelser, da dette rum påvirkes af vand og høj luftfugtighed. Derfor er det altafgørende med den helt rigtige fuge. Ser dine fuger trætte, slidte eller sortplettede ud? Så er det på tide at forny fugerne på badeværelset – inden det går udover de omkringliggende konstruktioner i din bygning. Hvad enten det er mørtelfuge eller silikonefuge, der skal bruges, står vi parat til at forny dit badeværelses fuger med vores ekspertise.


Gode råd


Vedligeholdelse af fuger

 Når de nye fuger er lagt, skulle de gerne holde så længe som muligt.
Det bedste, du kan gøre, for at beskytte dem, er at holde rent og tørre dem af, for at undgå, at de kalker til, da kalken gør det lettere for snavs og fedt at sætte sig, hvilket giver gode betingelser for skimmelsvamp.

Virkningen af de fungicider, der findes i fugemassen, vil aftage med tiden. Det er også vigtigt at sørge for god ventilation, især i badeværelset. Det giver desuden et bedre indeklima og medvirker generelt til at forhindre fugtskabte problemer. De bløde fuger har en begrænset levetid og skal derfor skiftes ud med nogle års mellemrum. Selve fugemassen, kvaliteten af arbejdet, de omgivende materialer og påvirkning fra slid og fugt er alt sammen med til at påvirke levetiden.


Det er derfor svært at sige præcist, hvor længe en fuge kan holde.
Derfor er det en god idé at tjekke dem nøje 1 gang om året.
Som udgangspunkt må du regne med, at fuger skal skiftes ca. hvert 5. år, men i praksis kan fugerne holde meget længere, hvis de er korrekt udført, og du sørger for løbende vedligeholdelse.


Fugefarve til vinduer, vådrum og bordplader

Trænger dit badeværelse til nye klinker? Skal du have en anden bordplade monteret i køkkenet? Er fugerne omkring dine døre og vinduer ved at slippe? Eller overvejer du blot hvilke fugefarver som gør sig bedst passende til din stil? Uanset hvilke af disse emner det drejer sig om, så kræver det gode og solide fuger.

Fugeservice Nors udfører store og mindre fugeprojekter og kan altid hjælpe dig med flisefuge farver, der passer til netop til dine fliser, bordplader eller vinduer.

Find den rette fugefarve i dag og få udført kvalitetsarbejde af os. Vi kører på hele Sjælland.

Få et tilbud her - vi vender hurtigt tilbage