Fugning af brusekabine og vådrum

Hos Fugeservice Nord er vi specialister, når det angår fugning af brusekabine og vådrum. Vi har den rette viden og det ideelle håndelag til at kunne opnå det pæneste touch og resultat. Det er nemlig vigtigere, end de fleste tror, at man lægger den helt korrekte vådrumsfuge.

Går du selv i gang med at lægge en silikonefuge i brusekabine eller i vådrum, kan det ende ud i at få store konsekvenser for din bolig. En fuge, der er udført forkert, gør at fugt trænger ned i selve bygningskonstruktionen. En fejl som denne kan være bekostelig, da fugtskaderne hurtigt kan brede sig i form af råd og svamp. Vi lægger nemlig altid den perfekte vådrumsfuge med en smidig og glat silikone, som samtidig har en 100 % vand- og smudsafvisende overflade.

Gode råd


Vedligeholdelse af fuger

 Når de nye fuger er lagt, skulle de gerne holde så længe som muligt.
Det bedste, du kan gøre, for at beskytte dem, er at holde rent og tørre dem af, for at undgå, at de kalker til, da kalken gør det lettere for snavs og fedt at sætte sig, hvilket giver gode betingelser for skimmelsvamp.

Virkningen af de fungicider, der findes i fugemassen, vil aftage med tiden. Det er også vigtigt at sørge for god ventilation, især i badeværelset. Det giver desuden et bedre indeklima og medvirker generelt til at forhindre fugtskabte problemer. De bløde fuger har en begrænset levetid og skal derfor skiftes ud med nogle års mellemrum. Selve fugemassen, kvaliteten af arbejdet, de omgivende materialer og påvirkning fra slid og fugt er alt sammen med til at påvirke levetiden.


Det er derfor svært at sige præcist, hvor længe en fuge kan holde.
Derfor er det en god idé at tjekke dem nøje 1 gang om året.
Som udgangspunkt må du regne med, at fuger skal skiftes ca. hvert 5. år, men i praksis kan fugerne holde meget længere, hvis de er korrekt udført, og du sørger for løbende vedligeholdelse.


Fugefarve til vinduer, vådrum og bordplader

Trænger dit badeværelse til nye klinker? Skal du have en anden bordplade monteret i køkkenet? Er fugerne omkring dine døre og vinduer ved at slippe? Eller overvejer du blot hvilke fugefarver som gør sig bedst passende til din stil? Uanset hvilke af disse emner det drejer sig om, så kræver det gode og solide fuger.

Fugeservice Nors udfører store og mindre fugeprojekter og kan altid hjælpe dig med flisefuge farver, der passer til netop til dine fliser, bordplader eller vinduer.

Find den rette fugefarve i dag og få udført kvalitetsarbejde af os. Vi kører på hele Sjælland.

Få et tilbud her - vi vender hurtigt tilbage