Lad specialisten lave dine fuger - det betaler sig...

Fugeservice Nord er din professionelle fugemand i på hele Sjælland. Vi vægter service og en tæt dialog med vores kunder højt. som samarbejdspartner eller privatkunde, inkluderer vi dig er med i alle stadier processen. Udover at udføre selve fugearbejdet, rådgiver om, hvordan du sikrer at dine fuger holder så længe som muligt. At benytte den helt korrekte fugemateriale, er yderst vigtigt for tilpasning, men også for at fugen er er så modstandsdygtigt og langtidsholdbart som muligt.

" Gode råd kan være dyre, hvis der allerede har udviklet sig skimmelsvamp og utætheder i f.eks. badeværelset. Her vil jeg klart anbefale af skifte de gamle fuger ud med nye og mere holdbare silikonefuger"

Kasper Brido Petersen, Adm. direktør og Fugetekniker i Fugeservice Nord

Vi er specialister i fuger

  • Bruseniche og vådrum
  • Fugning af badeværelse
  • Fugning af vinduer og døre
  • Fugning af bordplader
  • Gulvfuger
  • Udskiftning af fuger

Vedligeholdelse & Fugefarver


Vedligeholdelse af fuger

 Når de nye fuger er lagt, skulle de gerne holde så længe som muligt.
Det bedste, du kan gøre, for at beskytte dem, er at holde rent og tørre dem af, for at undgå, at de kalker til, da kalken gør det lettere for snavs og fedt at sætte sig, hvilket giver gode betingelser for skimmelsvamp.

Virkningen af de fungicider, der findes i fugemassen, vil aftage med tiden. Det er også vigtigt at sørge for god ventilation, især i badeværelset. Det giver desuden et bedre indeklima og medvirker generelt til at forhindre fugtskabte problemer. 

Det er derfor svært at sige præcist, hvor længe en fuge kan holde, men et godt råd er, at tjekke dem nøje én gang om året. 


Fugefarve til vinduer, vådrum og bordplader

Trænger dit badeværelse til nye klinker? Skal du have en anden bordplade monteret i køkkenet? Er fugerne omkring dine døre og vinduer ved at slippe? Eller overvejer du blot hvilke fugefarver som gør sig bedst passende til din stil? Uanset hvilke af disse emner det drejer sig om, så kræver det gode og solide fuger.

Fugeservice Nors udfører store og mindre fugeprojekter og kan altid hjælpe dig med flisefuge farver, der passer til netop til dine fliser, bordplader eller vinduer.

Find den rette fugefarve i dag og få udført kvalitetsarbejde af os. Vi kører i hele landet..

Få et tilbud her - vi vender hurtigt tilbage