Få vores fugespecialist til at se på opgaven

Har du en specifik opgave der skal udføres, kan du udfylde vores tilbudsformular - vi vender lynhurtigt tilbage med et uforpligtende tilbud.

Du er også velkommen til at ringe til én af vores fugespecialister og få en uforpligtende snak om opgaven.

Grib telefonen - vi sidder klar til at hjælpe dig.

Fugeservice Nord
CVR: 37278661
Tlf.: +45 26 24 21 03
E-mail: Info@fugeservicenord.dk

Fugning af Badeværelse

Skal du have lavet fuger på dit nye badeværelse eller have udskiftet dine gamle fuger med en blød silikonefuge? Så står Fugeservice Nord klar til at lægge den sidste finish på dit badeværelse. Hvad end det er rundt om fliser, møbler, bruseniche eller andet, så er vi den rette specialist til opgaven.

Fugning er en rigtig vigtig del af byggearbejdet. Der stilles store krav til de fuger, vi har på vores badeværelser, da dette rum påvirkes af vand og høj luftfugtighed. Derfor er det altafgørende med den helt rigtige fuge.

Har dine fuger sprækker, mørke pletter eller ser de bare slidte ud, så er det på tide at forny disse inden de omkringliggende konstruktioner i din bygning tager skade. Hvad enten det er mørtelfuge eller silikonefuge, der skal bruges, står vi parat til at forny dit badeværelsesfuger med vores ekspertise.

Hvorfor vælge Fugeservice Nord

Professionalitet er vores kendetegn og vores dygtige fugeteknikere slipper ikke opgaven før du som kunde er 100% tilfreds.

 
mange års erfaring i branchen
100 % kundetilfredshed
top service
Få et tilbud eller bliv ringet op